Με μια συγκινητική κατάθεση ψυχής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για την αγωνία των ζευγαριών που περιμένουν να γίνουν γονεις. Η κορη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου συνόδευσε το κείμενό της με μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη με τον οποίο παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο.

Αυτή την φωτογραφία διάλεξε για να μιλήσει για τις αγωνίες που βιώνει ένα ζευγάρι μέχρι να έρθει ο πελαργός.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή της Εριέττας Κούρκουλου:

Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες.
Που θα πάει; θα περάσουν!
Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β – χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά.
Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απεσιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία – συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.
Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης – τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.
Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει!
Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απεσιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία – την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.
Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι!Κράτα αυτές τις στιγμές!
Θυμίσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα.Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας! Εγραψε η ίδια κάτω απο την φωτογραφία στο instagram.

Φωτογραφίες instagram/eriettakourkouloulatsi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ