Τη νέα του στήλη «Κοιμή – σουσου» στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» εγκαινίασε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε την καλή του φίλη Χριστίνα Παππά για μια sleep over βραδιά στο σπίτι της. Μαζί ξεφύλλισαν το άλμπουμ του γάμου της από τη δεκαετία του ’90 και μίλησαν για την καριέρα της στην Ιταλία, αλλά και για τις σχέσεις της ζωής της.

Η Χριστίνα Παππά δήλωσε ότι στη ζωή της είχε μόνο μια σχέση με άντρα αρκετά μεγαλύτερό της. «Στη ζωή μου είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα όταν ήμουν μικρή. Όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι επειδή μου έλειπε η πατρική φιγούρα από αυτόν τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή για κάποιους λόγους υγείας. Είμαι η μόνη που είναι στην προσευχή μου και μου λείπει απίστευτα ακόμα και τώρα. Του ανάβω κεράκια στην εκκλησία στο όνομά του. Τότε εγώ έπαιρνα γνώση, μάθαινα και τον θαύμαζα. Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι.

Ένα από τα σχόλια που έχω διαβάσει είναι: έλα αυτή ήταν με πλούσιους. Ποιοι ήταν πλούσιοι; Εγώ μόνο μικρότερους άντρες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μία όταν ήμουν μικρή. Μην σου πω ότι πλήρωνα και δεν με πλήρωναν. Ο Κλαούντιο ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα και ο πρώτος μου άντρας είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα» ανέφερε η επιχειρηματίας.

Επιπλέον, έφερε στο μυαλό της και έναν αρκετά μικρότερο σύντροφό της, όπου έμαθε την ηλικία του τυχαία από το διαβατήριό του. «Από κάποια ηλικία και μετά δεν το περίμενα, έγινε ξαφνικά. Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερος μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριό του έκανα: Α Παναγία μου! Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω σε εμένα και λέω ότι “το έπνιξες το κουνέλι τώρα”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ