Τη Ραμόνα Βλαντή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» σε εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου, με την ίδια να σχολιάζει τα ελληνικά της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε συγκεκριμένα on camera: «Δεν νομίζω ότι συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Εάν συγκρίνω τον εαυτό μου κάποιες Ελληνίδες που ξέρω, ας πούμε με μία Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά». Στη συνέχεια η Ραμόνα Βλαντή τόνισε: «Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλαώ τέσσερις γλώσσες».

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις προώθησαν οι χρήστες του Instagram στη Δήμητρα Αλεξανδράκη με την ίδια να απαντάει δημόσια την ώρα που έκανε διάδρομο στο γυμναστήριο.

Η απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στη Ραμόνα Βλαντή

«Επειδή που έχετε γεμίσει το dm με ένα δημοσίευμα με μια κοπέλα που έκανε κάποιες δηλώσεις για μένα σε σχέση με τα ελληνικά μου. Σας έχω πει ένα πράγμα που το έχει πει αυτό ο Καζαντζάκης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τούτη, να απαντάς με καλοσύνη στην κακία. Οπότε όλα καλά», σχολίασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα πιο ακριβά σχολεία του κόσμου, οι μεγαλύτερες σχολές μόδας, τα ινστιτούτα ομορφιάς δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που λέγεται ενσυναίσθηση, αγάπη και καλοσύνη. Μην ασχολείστε με τις πέτρες που σας πετάνε, να τις μαζεύετε και να χτίζετε αθόρυβα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ