37 ετών σήμερα…έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη και σε αυτή την δική της γενέθλια πρωτοχρονιά, επέλεξε να κάνει τον απολογισμό της και να ευχαριστήσει όλους εκείνους που υπάρχουν στη ζωή της.


Με τα σωστά και τα αμέτρητα μου λάθη, με τα όμορφα χαμόγελα αλλά και με τους λυγμούς μου, με τις ελεύθερες γεμάτες αγάπη σκέψεις αλλά και με τις μίζερες, με τις επιτυχίες αλλά και με τις μεγάλες αποτυχίες μου…
Είμαστε τόσο μικροί και τόσο ασήμαντοι μπροστά στη δύναμη του σύμπαντος αλλά τόσο μεγάλοι και τόσο σπουδαίοι γι αυτόν που κάθεται δίπλα μας κι έχει ανάγκη την αγάπη και την αγκαλιά μας.
Γέλαστε, αγαπήστε βαθιά, μην ντρέπεστε για τίποτα, μην έχετε ενοχές για τις επιλογές σας, ζήστε ελεύθεροι όπως αξίζετε, μπορείτε τα πάντα αρκεί να το θέλετε.
Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλα…σας αγαπώ πολύ όλους, σας ευχαριστώ από καρδιάς, αντεύχομαι τα καλύτερα, ζητώ συγνώμη αν πίκρανα κάποιον, αν αδίκησα κάποιον…εξελίσσομαι και μάχομαι για να γίνομαι καλύτερη μάνα, σύζυγος, κόρη, αδελφή, φίλη, συνεργάτης, επαγγελματίας…για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος!!!
Η αγάπη σας δεν είναι δεδομένη και ο χρόνος που σπαταλάτε για μένα για μια όμορφη ευχή ή για μια σκέψη ή για να μου πείτε κάτι αρνητικό με τιμούν…εύχομαι να το αξίζω!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες, φίλους καρδιάς για την φετινή υπέροχη χρονιά… έγραψε κάτω απο την φωτογραφιά ευχαριστώντας όλους έναν έναν προσωπικά.

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την Αντελίνα Βαρθακούρη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία. Η εκπομπή δεν μπόρεσε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και να κινηθεί σε διψήφια νούμερα τους πίνακες τηλεθέασης. Η παρουσιάστρια και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια στην εκπομπή Σου Κου Family, να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό με τον Χάρη Βαρθακούρη σαν τηλεοπτικό δίδυμο, θέλει να ακολουθήσει solo καριέρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια πρόταση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τα σενάρια την θέλουν να φεύγει από τον ΣΚΑΙ και να αναλαμβάνει μεσημεριανή ζώνη στο Open με εκπομπή telemarketing, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να συμβεί, αφού στον ΣKAI και η ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει ήδη άλλους παρουσιαστές.

Φωτογραφίες:instagram/adelina_varthakouri

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ