Στο J2US δεν διασκεδάζει απλά το κοινό αλλά γνωρίζει και τις ιστορίες που υπάρχουν πίσω από εμβληματικά τραγούδια, όπως συνέβη απόψε με την «Αγωνία» του Τόλη Βοσκόπουλου.

Στο 9o live η Μελίνα Μακρή και ο Ιωάννης Μελισσανίδης ερμήνευσαν το συγκεκριμένο κομμάτι ενώ αμέσως μετά ο Σταμάτης Φασουλής και ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες για το τραγούδι «Αγωνία».

«Ήταν το τραγούδι που έκανε τον Βοσκόπουλο πρώτο όνομα μέχρι τότε ήταν ντουέτο με τη Δούκισσα. Δεύτερον είναι του Ζαμπέτα από τα ωραιότερα ντο μινόρε που έχουν γραφτεί στην Ελλάδα. Και τρίτον από ένα σπάνιο στιχουργό τον Χαράλαμπο Βασιλειάδη, ο οποίος είναι μορφή μεγάλη για το τραγούδι. Το παρατσούκλι του ήταν ο τσάντας γιατί γύρναγε με μια τσάντα που είχε μέσα τους στίχους. Και όταν λέμε στίχους εννοούμε “ήρθα κι απόψε στα σκαλοπάτια σου”.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει γράψει. Ο Τσάντας ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και αυτός ήταν τόσο ανοιχτόκαρδος άνθρωπος. Πήγαινε στην Ομόνοιαπου μαζευόντουσαν όλοι αυτοί οι ρεμπέτες και όχι μόνο έδινε αλλά πολλές φορές τα έδινε και τσάμπα. Διόρθωνε τον στιχουργό των διπλανών», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε με τη σειρά του «Έβλεπα μια συνέντευξη που είχε πάρει στον Ζαμπέτα η Λιάνα Κανέλλη και έλεγε ο Ζαμπέτας ότι πήγε ο Βοσκόπουλος, τότε ήταν μικρός και τραγουδούσε στο Λουζιτάνια, και του είπε ”θα μου δώσεις τραγούδι”. Τότε ο Ζαμπέτας του είπε “γιατί να σου δώσω; Εσύ έχεις τα δικά σου, τι τα θες τα δικά μου”. Ο Βοσκόπουλος επέμενε και έτσι του έδωσε την “Αγωνία”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ