Καλεσμένοι στο Τhe 2Night Show ήταν ο Γρηγόρης Καραντινάκης και η Ταμίλα Κουλίεβα. Το πρώην ζευγάρι έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με αφορμή τη θεατρική τους συνεργασία και μίλησαν για όλα.

Έπειτα από 30 χρόνια γάμου, η Ταμίλα Κουλίεβα με τον Γρηγόρη Καραντινάκη πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Ωστόσο παραμένουν οικογένεια ο ένας για τον άλλον και φέτος συνεργάζονται και στην παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας», στην οποία εκείνη έχει αναλάβει τον σκηνοθετικό ρόλο.

Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, τον γάμο, τον γιο τους και την επιστροφή στην Ελλάδα. «Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές γιατί συνεργαζόμασταν υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινα να ανεβάσουμε τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά.

Οι δυο τους έχουν έναν γιο, τον 32χρονο Στέφανο: «Όταν έχεις ένα παιδί το κέντρο είναι το παιδί οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου» είπε ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Η Ταμίλα Κουλίεβα πρόσθεσε: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό».

Διαβάστε επίσης;

Ταμίλα Κουλίεβα: Η σχέση και ο χωρισμός από τον Γρηγόρη Καραντινάκη και ο 32χρονος γιος τους Στέφανος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ