Με το τραγούδι «Έχω εσένα» έκαναν την είσοδό τους στο πλατό του «Όλα Γκουντ» ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Το ζευγάρι κλείνει σήμερα 12 χρόνια γάμου και το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου φέρνει στο μυαλό τους πολλές αναμνήσεις, καθώς ήταν εκείνο το κομμάτι με το οποίο έκαναν την είσοδό τους στη δεξίωση μετά το μυστήριο.

«14 Μαΐου, πριν από 12 χρόνια παντρεύτηκα αυτό το αγόρι», είπε με συγκίνηση η Ναταλί Κάκκαβα.

«Σαν σήμερα, το λέω και ανατριχιάζω γιατί πέρασαν 12 χρόνια. Αυτό είναι το τραγούδι που μπήκαμε μετά τον γάμο μας και δόξα τον Θεό μας έχει πάει γούρι.

Επειδή όπως όλα τα ζευγάρια περνάνε τα δύσκολα και τα πολύ δύσκολα, αν μένει κάτι σε έναν γάμο που αντέχει 12 χρόνια, εννοείται και για τους γάμους που αντέχουν και πολύ περισσότερο, είναι ότι βρίσκεις έναν άνθρωπο που όταν είσαι στα κάτω σου, στα δύσκολα είναι εκεί για να σου πιάσει το χέρι και να σου πει – συγκινούμαι τώρα – προχωράμε.

Έτσι προχωρήσαμε. Μακάρι όλα τα ζευγάρια να προχωρούν έτσι με αγάπη, ζεστασιά, με κατανόηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον γάμο του με τη Ναταλί Κάκκαβα.

Στη συνέχεια, η σύζυγός του μίλησε με λόγια αγάπης για εκείνον και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της. «Επειδή και οι δύο είμαστε δύο τραυματισμένα παιδιά, επειδή δεν έχουμε τους γονείς μας στη ζωή, ήταν πολύ σημαντικό που ήρθε ο Γρηγόρης στο διάβα μου τη στιγμή που ήρθε.

Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί μου χάρισε δύο υπέροχα παιδιά για τα οποία είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι. Γιατί ξέρω ότι θα είναι πάντα δίπλα μου και να με στηρίζει κυρίως στα δύσκολα.

Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί με ανέχεσαι και ξέρω πόσα έχεις κάνει για εμένα και θέλω να σου πω ότι σε αγαπώ πολύ», ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη φωτογραφία από τον γάμο τους:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ