Σε μια ρομαντική τελετή ένωσης και ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης κάλεσαν ο Σπύρος Στεφανουδάκης και ο Γιάννης Τράκας τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου.

Η τελετή που θύμιζε πολύ σκηνή από αμερικάνικη ταινία, έγινε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό σε κτήμα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Οι καλεσμένοι των δύο ανδρών τούς είδαν συγκινημένοι να λένε Ναι ο ένας στον άλλο επισφραγίζοντας έτσι την σχέση τους και τους έραναν με ρύζι.

Η διακόσμηση ήταν εντυπωσιακή, ενώ ακολούθησε ένα δείπνο υπό το φως της πανσελήνου.

Παρόντες και σε ρόλο κουμπάρων ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου. Το ζευγάρι είναι πολύ κοντά με τον Γιάννη Τράκα. Η ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης περιλάμβανε τα έθιμα ενός κανονικού μυστηρίου όπως αλλαγή βέρας.

Ο στυλίστας συνεργάζεται χρόνια με τον παρουσιαστή ενώ τους συνδέει μια βαθιά φιλία.

Πριν από λίγες μέρες ο σχεδιαστής μόδας Σπύρος Στεφανουδάκης είχε παντρεύτηκε τον σύντροφό του, στο δημαρχείο Αμαρουσίου. Σε στενό κύκλο, έχοντας μαζί τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ο σχεδιαστής και ο επί χρόνια σύντροφός του, Γιάννης Τράκας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το παρών στον γάμο έδωσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μαζί με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου.

Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ετοιμάζομαι ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, σύντομα θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ