Με μια μαύρη μπλούζα που πάνω της ανέγραφε τη φράση κάθε γονιού «πάρε με όταν φτάσεις» εμφανίστηκε στο The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Με συγκίνηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τραγωδία στα Τέμπη που κόστιζε τη ζωή τόσων ανθρώπων. Εξέφρασε θλίψη και τον πόνο του για τις ζωές που χάθηκαν και επισήμανε τη δύσκολη θέση των παρουσιαστών της ψυχαγωγίας, αλλά και το γεγονός ότι οι συνεντεύξεις που θα προβληθούν τις προσεχείς ημέρες ήταν γυρισμένες πριν από το τραγικό συμβάν.

«Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχουν τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια και με τις ζωντανές εκπομπές βρέθηκα πάρα πολλές αντιμέτωπος με γεγονότα που εμάς του ψυχαγωγικού μας σοκάρουν και μας κάνουν να μην μπορούμε καν να αντιδράσουμε και να εμφανιστούμε στην τηλεόραση.

Ήταν πολύ δύσκολο να εμφανιστούμε την προηγούμενη Τετάρτη, δεν βγήκε η εκπομπή. Δεν πήγαμε στο ραδιόφωνο και δεν υπήρχε καμία διάθεση να μιλήσουμε. Τα λόγια είναι περιττά. Όλη η Ελλάδα, όλος ο κόσμος, όλος ο πλανήτης ξέρουν πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει. Έσπασαν μέσα μας όλα. Είμαστε χίλια κομμάτια και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και να βρεθούμε στις θέσεις μας να πάμε παρακάτω. Χωρίς να ξεχάσουμε ούτε μια στιγμή το γεγονός», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τραγωδία στα Τέμπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ