Ο Good Job Nicky μίλησε για την εμφάνισή του στο Madwalk 2023, που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά με τον Michele Morrone, αλλά και για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Μιλώντας στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και ανέφερε: «Θα εμφανιστώ με το καινούριο τραγούδι που έχω βγάλει με την Ευαγγελία. Είναι ένα retro funk τραγούδι, έχει και νοσταλγία και ρυθμό. Αυτό το τραγούδι είναι περισσότερο για να χαρούμε, να ερωτευτούμε και να χορέψουμε. Θα κουνηθώ και εγώ λίγο στη σκηνή.

Δεν είμαι αρνητικός για να πω ελληνικά τραγούδια. Είμαι κάθετος. Το έχουμε καλύψει σαν οικογένεια το ελληνικό, να πω και εγώ; Δεν γίνεται».

Το μήνυμά που έστειλε στη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη ήταν: «Μαμά, φτιάξε μου μία μακαρονάδα όταν θα έρθω σπίτι, πεινάω».

Για το εάν θα πήγαινε στη Eurovision, ανέφερε: «Θα ήμουν θετικός με ό,τι είχε να κάνει το να φέρω κάτι όμορφο στη χώρα μας είτε λέγεται Eurovision είτε καριέρα στο εξωτερικό. Ο στόχος μου είναι ένα Grammy, και το όνειρο τα 7.

Όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι, έμαθε ο πατέρας μου πως τραγουδάω. Ένιωθα πάντα μία αίσθηση εγωισμού και ένιωθα πως από τη στιγμή που μπορεί ο πατέρας μου να τα καταφέρει χωρίς παπούτσια από την Πάρο, τότε μπορώ και εγώ με όσα μου έχουν δοθεί, χωρίς τη βοήθεια των γονιών μου, όμως.

Η μαμά ήξερε πως ασχολούμαι με τη μουσική γιατί είναι λίγο παράφωνη, οπότε δεν είχα θέμα. Για εμένα το όνομα Γιάννης Πάριος δεν ήταν ποτέ βαρύ, για εμένα ήταν πάντα ο Γιάννης Βαρθακούρης, για εμένα πάντα ήταν ο μπαμπάς μου. Στα 17 μου μου κατάλαβα τι εστί ο κύριος Πάριος».

Διαβάστε επίσης:
Good Job Nicky: Mιλά πρώτη φορά για τη σύντροφό του – «Υπάρχει ο έρωτας στη ζωή μου. Τη λατρεύω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ