Μπορεί να πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, αλλά η ίδια δείχνει να θέλει να αφήσει τα άσχημα πίσω της. Βόλτα σε νυχτερινό μαγαζί κάνει η Γωγώ Φαρμάκη λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια της υγείας της. Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας βρέθηκε μαζί με τον πρώην της σύζυγο, Άκη Ίσικ και την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον. Το πρώην σντρόγυνο μπορεί να έχει χωρίσει αλλά παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

Οι δύο τους μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν στον χώρο όπου τραγουδούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Ρουβά.

Για την εμφάνισή της η fashion influencer επέλεξε ένα σοφιστικέ κοστούμι. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το σακάκι της με τα χρυσαφί κουμπιά. Aπό μέσα επέλεξε ένα ημιδιαφανές τοπ σε μαύρο τόνο, Μαζί της ήταν η Ελένη Βουλγαράκη αλλά και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Θυμίζουμε πως στα τέλη Νοεμβρίου με μια ανάρτηση της, η Γωγώ Φαρμάκη έκανε γνωστό ότι υπεβλήθη σε επέμβαση.

Άκης Ίσικ, Ελένη Βουλγαράκη, Γωγώ Φαρμάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Με ένα μακροσκελές Q&A που ακολούθησε τις επόμενες μέρες μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, τις ιατρικές εξετάσεις και το δύσκολο χειρουργείο. Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolf Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν. Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νομιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο. Όπως έχω ξανά πει , είμαι κάτι παραπάνω από τυχερή! Είχα δυο εξαιρετικούς γιατρούς τον κ. Χατζηγεωργίου (που είμαστε μαζί από την πρώτη μερα) και τον κ.Πούλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου! Όσο για το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικοί Κέντρο απλά δεν έχω λόγια ! Το ευχαριστώ είναι λίγο!Αυτή τη στιγμή, που κάνω αυτό το ποστ, είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου και θέλω να πω σε όλους σας να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό και να μην το αμελείτε (κάτι που έκανα εγώ)! Αν σκεφτείτε να το κάνετε Google, να θυμάστε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας», έγραψε η Γωγώ Φαρμάκη στην πρώτη της ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ