Για περίπου 3 χρόνια – με κάποια διαλείμματα – πίσω στο 1997 ο Μπεν Άφλεκ διατηρούσε σχέση με τη Γκουίνεθ Πάλτροου. Χώρισαν το 2000. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, αλλά λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισαν να χωρίσουν μέχρι την περασμένη χρονιά που ενώθηκαν ξανά.

Το 1998 η Τζένιφερ Λόπεζ είχε αναφέρει σε περιοδικό ότι δεν γνώριζε τι ταινίες είχε κάνει η ξανθιά πρωταγωνίστρια, επισημαίνοντας ότι η σχέση της με τον Μπραντ Πιτ ήταν περισσότερο γνωστή.

«Πες μου σε τι έπαιζε; Ορκίζομαι στον Θεό, δεν θυμάμαι», έλεγε και πρόσθεσε: «Έχω ακούσει περισσότερα για εκείνη και τον Μπραντ Πιτ από όσα άκουσα ποτέ για τη δουλειά της». Παρά το σχόλιο αυτό, η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν δείχνει να της κρατά κακία.

Όταν ρωτήθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους για τον Μπεν Άφλεκ και τη Τζένιφερ Λόπεζ που πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκαν, εκείνη δήλωσε ότι είναι χαρούμενη για αυτούς.

«Αγάπη! Τόσο ρομαντικό! Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτούς», ήταν το σχόλιό της Γκουίνεθ Πάλτροου για τον Μπεν Άφλεκ και τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Θυμίζουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης λέγοντας «I do» στο Λας Βέγκας.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική», δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ ενθουσιασμένη με τον γάμο της επιβεβαιώνοντας όσα είχαν διαρρεύσει. Η Λατίνα σταρ μίλησε για την τελετή που έγινε στο Λας Βέγκας και δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ