Ήταν μέσα Σεπτεμβρίου όταν η Γιούλικα Σκαφιδά με μια ανάρτηση στο Instagram account της ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Δύο ημέρες μετά την ανάρτησή της βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, εκεί που αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο είναι αγοράκι.

Η ανάρτηση με το δωμάτιο του μωρού της

Η Γιούλικα Σκαφιδά διανύει την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, όπως ανέβασε σε story στο Instagram της το απόγευμα της Κυριακής (19/11) γράφοντας συγκεκριμένα: «37και 4. Σα δέκατα!».

Το μεσημέρι της Δευτέρας (20/11) μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο του γιου της, το οποίο είναι ήδη έτοιμο.

Το θέμα της διακόσμησης όπως είδαμε είναι τα ζώα της ζούγκλας, αφού στον τοίχο υπήρχαν αφίσες με ελέφαντες, τίγρεις και ζέβρες, ενώ τα χρώματα ήταν σε αποχρώσεις τιυ φυσικού με nude τοίχους και έπιπλα.

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!

Με τη βοήθεια των ειδικών διάλεξα για το δωμάτιο αυτή τη σιφονιέρα. Η αλλαξιέρα αφαιρείται και μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σαν έπιπλο.

Έχει στρογγυλεμένες γωνιές-μια έγνοια λιγότερη, είναι βαμμένη με υδατοδιαλυτά μη τοξικά χρώματα και έχει μηχανισμό soft close στα συρτάρια-κι άλλη έγνοια λιγότερη», έγραψε στην ανάρτησή της.

Το post της ακολούθησαν σχόλια από τις Δανάη Μιχαλάκη, Χριστίνα Κοντοβά, Κλέλια Πανταζή και Δώρα Τσαμπάζη με όμορφες ευχές για τον ερχομό του γιου της.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ