Μπορεί η Γιούλη Ηλιοπούλου να έγινε διάσημη από την παρουσίαση της εκπομπής Λογοδοσμένοι ωστόσο η ίδια ντύθηκε νύφη μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Γιούλη Ηλιοπούλου μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές παρουσίες της δεκαετίας του 90 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη σε μια εντυπωσιακή τελετή. Τη θυμόμαστε από την παρουσία της στην ελληνική τηλεόραση όταν έγινε γνωστή στο κοινό το 1996 καθώς παρουσίαζε την άκρως επιτυχημένη εκπομπή «Λογοδοσμένοι». Ήταν το αντίπαλο δέος της εκπομπής «Χρυσό κουφέτο» με την Αννίτα Πάνια.

Την Τετάρτη μάλιστα η ίδια πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο της. Πιο συγκεκριμένα η Ηλιοπούλου βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Οι Άθικτοι» στο θέατρο.

Όπως μάλιστα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «θέατρο σήμερα, στην επίσημη πρεμιέρα των άθικτων, απολαύσαμε μια υπέροχη παράσταση στον Νέο Ακάδημο. Στη φωτό ο Αντώνης Καρυστινός με το αγαπημένο μου κορίτσι, την πανέμορφη Τζωρτζίνα Λιώση».

Για την πρεμιέρα η Γιούλη Ηλιοπούλου επέλεξε ασπρόμαυρο σύνολο με λευκό πουκάμισο και μαύρο κοστούμι. Μάλιστα ολοκλήρωσε το look με belt bag, Moschino και combat boots.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ