Η γιορτή της μητέρας βρίσκει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις λίγους μήνες σε αυτόν τον νέο ρόλο με την ίδια να μοιράζεται μερικές από τις πιο τρυφερές σκέψεις και ευχές με τους followers της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στην πρώτη εκ των οποίων φαίνεται να θηλάζει τον γιο της.

Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας

Στη λεζάντα της ανάρτησης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: « Σε εσένα που έγινες μαμά νωρίς. Σε σένα που έγινες μαμά πιο μετά. Σε εσένα που ακόμα παλεύεις να γίνεις μαμά. Σε εσένα που το μεγαλώνεις με την ίδια αγάπη και ας μην το γέννησες. Σε εσένα που δεν ξέρεις αν θα ακούσεις από το παιδί σου να σε φωνάζει «μαμά».

Σε εσένα που παλεύεις για την υγεία του με νύχια και με δόντια. Σε εσένα που έγινες και μάνα και πατέρας μαζί. Σε εσένα που το μεγαλώνεις μόνη σου και παλεύεις κάθε μέρα να του προσφέρεις τα πάντα.

Σε εσένα που έγινες ζεστή αγκαλιά για το παιδί μιας άλλης μάνας. Σε εσένα που έγινες φως για να φωτίσεις το μονοπάτι του παιδιού σου. Σε εσένα που έχασες το παιδί σου. Σε εσένα που παλεύεις για την υγεία σου.

Σε εσένα που γέννησες με τις σειρήνες του πολέμου στα αυτιά σου. Σε εσένα που δεν θα πάψεις να παλεύεις ποτέ για το παιδί σου. Σε εσένα που δεν είσαι πια εδώ.

Χρόνια πολλά σε όλες σας. Είστε όλες αξίες, μοναδικές και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε καθημερινά. Ο αγώνας είναι μακρύς, αλλά εσύ κάθε μέρα και πιο δυνατή».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Η τελική ημερομηνία για τη βάπτιση του γιου τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ