Η 35χρονη πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι μαζί με τον 40χρονο σύζυγό της Ντιμίτρι Ρασάμ και την 64χρονη μητέρα της, πριγκίπισσα Καρολίνα, απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια των γιορτών στο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο Γκστάαντ της Ελβετίας. Μαζί τους ήταν και η 10χρονη κόρη του Ντιμίτρι, Ντάρια, από τον προηγούμενο γάμο του με το μοντέλο Μάσα Νοβοσέλοβα.

Ο Γάλλος παραγωγός ταινιών και η εγγονή της Γκρέις Κέλι έχουν κλείσει δύο χρόνια γάμου και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον 3 ετών Μπαλτάζαρ, ενώ η Σαρλότ έχει επίσης έναν γιο, τον 9χρονο Ραφαέλ, από προηγούμενη σχέση της µε τον κωµικό Γκαντ Ελµαλέ.

Αναφερόμενη στη μητρότητα αλλά και τη σχέση με τη μητέρα της, η ίδια έχει παραδεχτεί: «Είναι ένα περίπλοκο θέμα. Η μητέρα έχει μια δυναμική θέση ακόμα και όταν είναι τρυφερή και στοργική. Όταν είσαι γονέας, πρέπει να είσαι δημιουργικός κάθε μέρα». Το Γκστάαντ αποτελεί αγαπημένο προορισμό για την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό. Εξάλλου εκεί είχε γίνει και ο γάμος του Αντρέα Κασιράγκι με την Τατιάνα Σάντο Ντομίγκο το 2014.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.