Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιώργος Τσούλης την Πέμπτη 16 Μαρτίου με τη φετινή εορταστική μέρα να διαφέρει πολύ από όλες τις προηγούμενες.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο σεφ έγινε πατέρας τον περασμένο Οκτώβριο καθώς η σύζυγός του Μαριαλένα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Είμαι τρελαμένος, δεν υπάρχουν λόγια! Εσύ με καταλαβαίνεις και ο κόσμος στο σπίτι με καταλαβαίνει. Παιδιά είναι κάτι πιο πάνω και από εμάς. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Εν τω μεταξύ δεν μου μοιάζει πολύ και λέω μήπως έχω κάνει λάθος. Ήταν να πάμε στο νοσοκομείο 5:30 το πρωί.

Έβλεπα τους άλλους μπαμπάδες να περιμένουν καθιστοί. Εγώ που να κάτσω; Ήμουν πάνω κάτω. Με το που ακούω τον κωδικό μου, ότι πρέπει να πάω στην αίθουσα αναγγελιών, έπιασα έναν μπαμπά και λέω που να πάω; Μέχρι να πάω εκεί, η απόσταση ήταν τεράστια. Έχω φόρτιση.

Είμαι λίγο περήφανος, έκλαιγα όταν ήμουν μόνος μου και σκεφτόμουν τι δημιουργήσαμε. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν με ενημέρωσαν ότι η μητέρα και το παιδί είναι καλά. Μου λέει γεννήθηκε 3 κιλά, 50 εκατοστά. Ήμουν χαμένος όταν μου το έφεραν, δεν ήξερα τι να κάνω. Έπρεπε να του μιλήσω; Μπορούσα να το ακουμπήσω; Θα με καταλάβαινε; Δεν μου έμοιαζε και σκέφτηκα να το στείλω για DNA. Του μιλούσα και του έλεγα καλωσόρισες», ανέφερε ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή «Ελένη».

Ο Γιώργος Τσούλης που σήμερα έχει γενέθλια, θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα ξημέρωσαν τα πιο όμορφα γενέθλια! Το καλύτερο δώρο της ζωής μου το κρατάω στα χέρια μου! Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας, να είστε όλοι καλά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ