Είναι μαζί από 25 χρονών και 8 χρόνια μετά αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αγάπης. Ο σεφ Γιώργος Τσούλης και η αγαπημένη του Μαριαλένα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον περασμένο Ιούλιο στο δημαρχείο στα Βριλήσσια. Πολύ σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι αγοράκι.

Αν και δεν μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, παρά πόνο μαγειρικά στιγμιότυπα, ο Γιώργος Τσούλης έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια διπλή φωτογραφία με τη σύζυγό του και την πεθερά του! Οι δυο γυναίκες φορώντας ένα φαρδύ τζιν πουκάμισο ποζάρουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η μαμά της Μαριαλένας πίσω στα 90s και εκείνη στο παρόν.

«Συνήθως δεν ανεβάζω τέτοιες φωτογραφίες, τη συγκεκριμένη όμως ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας», ανέφερε ο σεφ δημοσιεύοντας τη διπλή φωτογραφία με τη σύζυγό του, Μαριαλένα και τη μητέρα της. «Αριστερά η μαμά της Μαριαλένας έγκυος στην Μαριαλένα. Δεξιά η Μαριαλένα έγκυος στο δικό μας παιδί!», έγραψε ο Γιώργος Τσούλης κάνοντας τις συστάσεις.

Στη συνέχεια ο σεφ παραδέχτηκε ότι είναι πλημμυρισμένος από συναισθήματα. «Τα συναισθήματα που νιώθω κοιτάζοντας τη φωτογραφία είναι απερίγραπτα. Ανυπομονώ να έρθει ο μικρός μας!», είπε ο Γιώργος Τσούλης.

Ο σεφ μιλώντας τους προηγούμενους μήνες είχε αποκαλύψει ότι η πρόθεσή τους είναι να κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο μαζί με τη βάφτιση του γιου τους. «Δεν χάνω κανένα υπέρηχο. Με κοιτάζω στον καθρέφτη και λέω τώρα θα γίνω πατέρας; Το είδαμε και 3D. Βλέπω τον υπέρηχο, το λέω και ανατριχιάζω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα», είχε εκμυστηρευτεί ο Γιώργος Τσούλης για το μωρό που περιμένουν με τη σύντροφό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ