Υβριστικά μηνύματα δέχτηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, μετά την άποψη που εξέφρασε για την Μαρίνα Σάττι και τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε μετά τον Β’ Ημιτελικό της Εurovision.

Όπως αποκάλυψε συγκεκριμένα στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο τραγουδιστής: «Έκανα χθες κάποια σχόλια για την Μαρίνα και δέχτηκα καμιά 20αριά μηνύματα από λογαριασμούς που έχουν 0 δημοσιεύσεις. Έλαβα μηνύματα υβριστικά γιατί θεώρησαν ότι έθιξα την κα Σάττι. Τι να κάνουμε, έχω άποψη, είπα τα καλύτερα, καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, τη θεωρώ ανώριμη. Τι να κάνουμε τώρα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο που τουρλώνει τον κω@@ του σε φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει όταν με εκπροσωπεί. Δεν έχω το δικαίωμα; Δεν έχω τίποτα με την κυρία.

Αν χασμουριόμουν στη συνέντευξη του Ισραήλ, θα ζητούσα συγγνώμη και θα έλεγα ότι είμαι απαράδεκτος ή αν ήμουν αδιάβαστος στην παρουσίαση, δεν θα έλεγα μετά μπούρδες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και στην κριτική που μας γίνεται. Η Σάττι κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε, το ήξερε και έκανε ότι κοιμάται».

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media, εξαιτίας της κορτιζόνης που έλαβε για την πνευμονία που πέρασε, με αποτέλεσμα να πρηστεί: «Αναρρώνω μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, από ένα πρόβλημα υγείας που είχα.

Έχω τώρα δυο εβδομάδες που έχω τελειώσει τη θεραπεία μου, την κορτιζόνη μου και όπως μου λένε οι γιατροί θέλω έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω και να γυρίσω στην πρότερη καλή μου κατάσταση. Πέρασα μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα. Υπέγραψα να μη νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα τέσσερις μήνες πάρα πολύ.

Πήρα 3μισι μήνες κορτιζόνη. Το επικοινώνησα για να μιλήσω για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media. Επειδή πρήστηκα από την κορτιζόνη μου έγραφαν σχόλια «τι έκανες στη μούρη σου; Μπάζο».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: «Κοντεύει τα 40 και το πρώτο της post όταν πήγε στο διαγωνισμό ήταν στο κρεβάτι με τουρλωμένο πισινό…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαρίνα Σάττι: «Δεν κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι και μετά σου βάζουν χέρι και τα μαζεύεις…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ