Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Νίκο Συρίγο.

Ο δημοφιλής στιχουργός και συνθέτης θα βρεθεί αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς ξεκινώντας την Κυριακή 12 Μαίου.

«Χαίρομαι γιατί από το πρώτο τηλεφώνημα που έκανα στον Στέφανο Κορκολή είπε ‘’Πάμε’’. Όπως και ο Κώστας Χατζής. Δεν συναντήσαμε καμία δυσκολία. Οι δημιουργοί δεν έχουμε μεταξύ μας προβλήματα με τη μαρκίζα. Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, οι τραγουδιστές αναγκάζονται ή θέλουν να εμφανίζονται μόνοι τους. Όταν παίζαμε με τον Μίμη Πλέσσα κάλεσα πολλούς τραγουδιστές που είχαμε συνεργαστεί αλλά δεν ήρθε κανείς», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε επίσης και στον Αντώνη Βαρδή

«Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Είμαστε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά από την άλλη αν είχα φωνή, ας τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και τη φάτσα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο».

Τι είπε για τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του για τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις;

«Ο Νταλάρας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, από την άλλη δεν είναι πολύ σωστό για τους νέους. Είδα τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα. Πολλά πράγματα από αυτά που είπε είναι σωστά, αλλά μπορεί να ειπώθηκαν με λάθος τρόπο. Δεν έχει άδικο για το ΄΄βόθρο της Βουλής’’ γιατί είναι στο απυρόβλητο οι βουλευτές και οι πολιτικοί».

Τι είπε για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι;

«Θέλω η Μαρίνα Σάττι να φέρει το ‘’κύπελλο’’, όπως και η Κύπρια, αλλά εξαρτάται τι θα επενδύσει η ΕΡΤ. Ο διαγωνισμός είναι πια μόνο vision, το τραγούδι είναι παρεμπιπτόντως…. Προτιμούσα το τραγούδι να έχει κουπλέ και ρεφρέν, είμαι της παλιάς σχολής. Προσωπικά, δεν θα έκανα ένα βιντεοκλίπ όπως της μαρίνας Σάττι, από αισθητικής πλευράς».

«Άκουσα ότι προεξοφλήθηκε η ψηφοφορία της επιτροπής. Μα τι πράγματα είναι αυτά; Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΡΤ το διέψευσε. Δεν λέω να ανταλλάσσουμε 12αρια, όπως οι βόρειοι λαοί. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν πια ‘’μαγειρέματα’’ στη βαθμολογία. Αλλά έχω δει να γίνεται. Όταν πήγα πρώτη φορά στη Eurovision, πλήρωσα τα ‘’μαγειρέματα’’ της προηγούμενης χρονιάς. Επιτροπές άλλων χωρών μου είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν βαθμούς, γιατί την προηγούμενη χρονιά τους είχαν υποσχεθεί βαθμολογία και τελικά τους έδωσαν ένα».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Θεοφάνους: «Βλέπω βίντεο, πώς μίλαγα στα παιδιά τότε, και λέω γιατί μιλούσα έτσι;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ