Την πιο όμορφη περίοδο διανύει η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον Μάιο που μας πέρασε. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα στις 19 Μαΐου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που αποτελεί καρπό του ερωτά της με τον Γιώργο Σαμαρά και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την μικρή της κόρη, στο γήπεδο. Όλη η οικογένεια βρέθηκε στο γήπεδο για να απολαύσουν τις στιγμές μεταξύ τους. «Πρώτη μας φορά στο γήπεδο», έγραψε η ηθοποιός στο instagram.

Η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς βιώνουν μια πρωτόγνωρη ευτυχία μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. 

H Kωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς έχουν αποκτήσει μια κόρη 1,5 έτους, την οποία θα βαφτίσουν στις αρχές του καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ίδιο μέρος που βαφτίστηκε ο μπαμπάς της.

Μπορεί η πανδημία και η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Κομμάτα να ανέβαλαν το γάμο της με τον Γιώργο Σαμαρά, ωστόσο το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2023.

«19.5.21. Το ωραιότερο συναίσθημα του κόσμου… το πιο ευλογημένο… Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου, τον γιατρό μου, Γεώργιο Κλάδο για την καθοδήγηση του και τον υπέροχο τοκετό που μου χάρισε.. Την πιο μοναδική και όμορφη στιγμή της ζωής μου… όπως ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς για τις γεμάτες αγάπη ευχές σας!!!», ήταν το πρώτο μήνυμα της Κωνσταντίνας Κομματά μετά τη γέννηση της κόρης της.

Μερικές ακόμη αναρτήσεις με την κόρη της:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ