Ο Γιώργος Πατούλης σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο J2US. Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εμφάνιση της πρώην συζύγου του στο μουσικό σόου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόφασή της να κρατήσει το επίθετό του, αλλά και στη σχέση που έχουν πια οι δυο τους.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Η Μαρίνα Πατούλη έκανε μάλιστα το Σάββατο μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα κόκκινα στο J2US. Μετά από πολλές ώρες διαπραγμάτευσης -όπως αποκάλυψε και ο ίδιος- ο Νίκος Κοκλώνης την έπεισε να συμμετέχει στο J2US. Εκείνη με γνώμονα τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σόου. τελικά δέχθηκε και η εμφάνισή της ήταν πραγματικά ξεχωριστή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη

Ο Γιώργος Πατούλης μάλιστα, δέχθηκε ερώτηση για το συγκεκριμένο act και σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας πατούλη στο J2US. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Περιφεριάρχης Αττικής ανέφερε αρχικά για το διαζύγιό του: «Είναι αλήθεια ότι μετά από μια ζωή 35 ετών, έκλεισε ένας κύκλος. Είμαστε κοντά και εγώ και η Μαρίνα για το παιδί».

Σχολιάζοντας την εμφάνισή της στο J2US ανέφερε: «Την είδα και τη θαύμασα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιθυμία της Μαρίνας Πατούλη να κρατήσει το επίθετό του. «Θεωρώ ότι άμα το τιμά και είμαι σίγουρος γι’ αυτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ