Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για την ανάγκη του να ταξιδεύει στο Αιγαίο και τον χειμώνα, δηλώνοντας ότι το αγαπημένο του νησί ήταν η Αμοργός.

«Το Αιγαίο έχει παίξει στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια κάπως ψυχοθεραπευτικά. Μου αρέσει να ταξιδεύω και χειμώνα στις Κυκλάδες», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι αυτή η ανάγκη προέκυψε πριν από δύο χρόνια. «Είναι μια επιλογή που ήρθε στη ζωή μου πριν από δύο χρόνια, ως μια ανάγκη φυγής και από τότε έχει μείνει γιατί τα νησιά έχουν εντελώς άλλο πρόσωπο τον χειμώνα. Για άλλους πιο άγριο και μοναχικό, αλλά εμένα μου αρέσει. Για εμένα το νησί που χτυπά η καρδούλα μου είναι η Αμοργός. Υπάρχει έρωτας μεγάλος με τον τόπο», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτοντας το αγαπημένο του νησί.

Επιπλέον ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή που θα εγκαταλείψει αυτή τη δουλειά να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του στην Αμοργό. «Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να γεράσει πάνω στην σκηνή. «Θα ήθελα αν μπορώ να είμαι κάπου στην Αμοργό και να αγναντεύω τη θάλασσα. Είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να το πετύχεις. Λατρεύω τη δουλειά μου, αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω αυτή τη δουλειά για πάντα. Θέλω όταν θα νιώσω ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ και στις σωματικές απαιτήσεις που έχει το θέατρο, να πω κάποια στιγμή ότι “ως εδώ” και η υπόλοιπη ζωή να είναι κάτι άλλο πολύ πιο ήσυχο», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ