Ο Γιώργος Μητσικώστας αποκάλυψε το παράπονο που του έκανε ένας πολιτικός στο παρελθόν ενώ μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Μάρκο Σεφερλή και τον Νίκο Μουτσινά.

«Πολύ παλιά με είχε πάρει τηλέφωνο ο αείμνηστος πρώην υπουργός Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, γιατί είχε γίνει κάτι ατυχές και τον είχα σατιρίσει. Με συγκίνησε πολύ, γιατί μου έστειλε μία ιδιόχειρη επιστολή του, που έγραφε: με σατίρισες, αλλά εγώ έχασα την γυναίκα μου», αποκάλυψε ο Γιώργος Μητσικώστας μιλώντας την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δεν υπάρχει νέος Μητσικώστας»

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα είπε: «Δεν υπάρχει νέος Μητσικώστας. Ο καθένας βάζει την δική του υπογραφή σε αυτό που κάνει. Ο Μάρκος Σεφερλής δουλεύει πολύ, είναι δουλευταράς και έχει το κοινό του. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι αριστοφανικός. Είμαι φαν του, λείπει… Οι «Ράδιο Αρβύλα» μ’ αρέσουν, γιατί δεν υπέκυψαν στο να έρθουν από Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Συνέχεια με ρωτάνε κάτι για τον Νίκο Μουτσινά, λες και έχω κάτι μαζί του. Είναι πολύ καλό παιδί, δουλευταράς, επαγγελματίας, είναι δική του η απόφαση να φύγει για λίγο απ’ την τηλεόραση».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ