Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάθε λόγο να γιορτάζει την κάθε του ημέρα. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια περνούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωριστά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν παραμένουν φουλ ερωτευμένοι. Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν ξέχασε την ημέρα των ερωτευμένων και πρόσφερε στην Κρίστη Καθάργια μια τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα για να τη γιορτή.

«Καλημέρα χωρίς φίλτρο, γιατί του την σπάει. Αν δεν περίμενα να ζήσω κάτι στη ζωή μου με τον άντρα μου, είναι να λείπει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να το θυμηθεί. Όχι να θυμηθεί ότι λείπει, να θυμηθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και μάντεψε! Το θυμήθηκε!», αποκάλυψε στο βίντεό της η Κρίστη Καθάργια. Λίγες στιγμές αργότερα, χάθηκε από το πλάνο. Η τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα που της έκανε δώρο ο Γιώργος Μαυρίδης κάλυψε τα πάντα.

«Δεν φαίνομαι. Και αυτό είναι και το νόημα. Έτσι πρέπει», σχολίασε. «Καλημέρα! Με αγάπη, πολλή αγάπη κάθε μέρα, όλη μέρα. Εγώ τον αγαπώ. Εσείς; Όχι τον δικό μου, τον δικό σας», πρόσθεσε στη συνέχεια. «Τώρα που το θυμήθηκε, ορκίζομαι θα γίνω όσο πιο μελό, σαλιάρα, αηδιαστική, εμπορική γίνεται», σημείωσε ακόμα στο μήνυμά της.

Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, με τη σειρά της, δημοσίευσε την πιο ρομαντική φωτογραφία τους. Οι δυο τους φιλιούνται με πάθος καθώς η μέρα «σβήνει». «Κάθε μέρα», γράφει η Κρίστη Καθάργια προσθέτοντας μια καρδιά με φωτιά ως σχόλιο.

Το καλοκαίρι του 2020, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Στο αναπάντεχο και ρομαντικό σκηνικό που είχε στήσει στην παραλία, η Κρίστη Καθάργια είπε το πολυπόθητο «ναι» στον γνωστό tattoo artist.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ