Ο Γιώργος Μαυρίδης μπορεί να έχει την εμπειρία του World Party και της εκπομπής «Στο δρόμο», ωστόσο εξηγεί τις δυσκολίες του Asia Express λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του.

Το μακροσκελές μήνυμά του συνοδεύεται από μια φωτογραφία με την Κρίστη Καθάργια την ώρα που ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Ο Γιώργος Μαυρίδης εξηγεί το δίλημμα που αντιμετώπισε στην αρχή, αλλά και την ευθύνη που πήρε επιλέγοντας να μοιραστεί αυτή την εμπειρία του Asia Express με το κορίτσι του.

«Πριν περίπου 1 χρόνο όταν με πήραν τηλέφωνο να μου προτείνουν το Asia express δεν περίμενα ότι θα ήταν κάτι τόσο δύσκολο. Καταρχάς θα έπρεπε να διαλέξω το ταίρι μου, να πάρω τον κολλητό μου και να πάω για την νίκη, η να επιλέξω το κορίτσι μου και να ζήσω μια μαγική εμπειρία μαζί της. Διάλεξα λοιπόν να πάρω μαζί μου το κορίτσι μου γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αποβάλλω από μέσα μου τον ανταγωνισμό και να το απολαύσω, χωρίς να με νοιάζει το έπαθλο.

Ήθελα πάρα πολύ να της μεταδώσω όλα αυτά τα ωραία που έχουν δει τα μάτια μου ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και έχοντας γίνει ένα με τους ντόπιους, ήθελα να δει ό,τι έχω δει, να νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να ζήσει ό,τι έχω ζήσει για να τα θυμάται σε όλη της τη ζωή.

Ξεκίνησα λέγοντας ότι για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ήταν γιατί είχα μια τεράστια ευθύνη.
Ταξιδεύοντας τον κόσμο τα μάτια μου είδαν άπειρα πράγματα και καταστάσεις που κάποιες φορές γινόντουσαν πολύ επικίνδυνες. Έχοντας λοιπόν μαζί μου τη σύντροφό μου θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι θα την επιστρέψω πίσω στο σπίτι της, όπως την πήρα, έτσι λοιπόν φεύγοντας υποσχέθηκα σε ένα μικρό παιδί ότι θα του φέρω πίσω την μητέρα του ευτυχισμένη, υγιή και γεμάτη εμπειρίες.

Για να το πετύχω αυτό θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι το βράδυ πριν κοιμηθεί θα είναι ασφαλής, δεν θα της επιτεθεί κάποιο άγριο ζώο, θα είναι στεγνή και δεν θα την πιάνει η βροχή και το σημαντικότερο να έχει φάει. Όταν χρειαστεί κάποιος να κουραστεί αυτός θα είμαι εγώ, αν χρειαστεί κάποιος να χτυπήσει αυτός θα είμαι εγώ. Και σε περίπτωση που κάποιος γίνει επικίνδυνος να βρει μπροστά του εμένα. Με λίγα λόγια το μισό μου κεφάλι έπαιζε ένα παιχνίδι και το άλλο μισό έλεγχε κάθε ανάσα της.

Στην πορεία του παιχνιδιού θα καταλάβετε το ποσό δύσκολο ήταν και γιατί κάποια ζευγάρια αποχώρησαν. Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους, εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους, οποίοι και αν είναι αυτοί. Εγώ τον δικό μου τον πέτυχα!

«Αν θέλεις να πας γρήγορα, πηγαίνεις μόνος σου, αν θέλεις να πας μακριά πηγαίνεις με παρέα» (Νάσος Γαλακτερός)», γράφει στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαυρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ