Τα σκαλιά του Δημαρχείου στη Θεσσαλονίκη θα ανέβουν ο Γιώργος Μαυρίδης και η αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργια, λίγο πριν να φύγουν για το Asian Express. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο γάμος τους θα γίνει την Παρασκευή 6 Μαϊου σε κλειστό κύκλο.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist και η ψυχολόγος αγαπημένη του αποφάσισαn να πάνε στο Asian Express έχοντας πρώτα κάνει τον πολιτικό τους γάμο. Οι δυο τους είναι εδώ και καιρό μαζί, πέρασαν μια δύσκολη περίοδο στην καραντίνα, όταν νόσησαν με κορονοϊό και παραμένουν αχώριστοι σε κάθε τους βήμα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» πως είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι η πρόταση γάμου, στη θάλασσα, μαζί με τα δύο σκυλιά τους. Τα σκυλιά μάλιστα έφερναν τα μπαλάκια που τους πέταγε ο Γιώργος Μαυρίδης ενώ μέσα σε ένα από αυτά είχε κρύψει το δαχτυλίδι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καρθάργια θα πάρουν μέρος στο Asia Express του Star και αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους, λίγο πριν από το ταξίδι τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ