Ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται στο τελευταίο διάστημα στα προσκήνιο λόγω του διαζυγίου του με την Κρίστη Καθαργιά. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό τους.

«Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. και είναι και ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά, ότι είναι να που θα το πούνε» ανέφερε ο κουμπάρος του Γιώργος Κατσινόπουλος στο Breakfast @Star.

Λίγο πριν απασχολήσει τα δημοσιεύματα με την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μιλήσει στο περιοδικό δρόμου Σχεδία για τη ζωή του στην πόλη.

«Μετά από τόσα χρόνια μέσα σε αυτήν, όμως, κουράστηκα, Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής. Βρήκα, λοιπόν, ένα σπίτι με κήπο, όπου μπορώ να έχω τα σκυλιά μου, τα γατιά μου, να βγαίνω και να περπατάω. Πλέον, στην πόλη κατεβαίνω για βόλτα» περιγράφει στη Σχεδία.

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τις λέξεις “πόλη”, “ανάμνηση”, “εμπειρία”, είναι το πάρκο της γειτονιάς που μεγάλωσα. Ένα μικρό παρκάκι της εποχής. Όμως, εκεί μεγάλωσα, εκεί έκανα τις πρώτες μου παρέες, εκεί έπαιξα τα πρώτα παιχνίδια με τους φίλους μου ως μικρό παιδί».

«Αν και δεν μένω πλέον στην περιοχή αυτή, κάθε φορά που επισκέπτομαι τη μητέρα μου, περνάω από το πάρκο αυτό, το οποίο σήμερα έχει ανακαινιστεί και έχει αλλάξει» συνεχίζει ο 44χρονος tattoo arist και παρουσιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ