Με μια νέα ανάρτηση ο Γιώργος Λιανός μας έδειξε το χιουμοριστικό βίντεο με την κόρη του, Βαλέρια όπου «μεταμορφώθηκαν» σε αγρότες.

Ο παρουσιαστής μοιράζεται καθημερινά με τους ακολούθους του στιγμιότυπα με τη μικρότερη κόρη του. Το ίδιο έκανε για άλλη μια φορά. Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε ακόμη ένα χιουμοριστικό βιντεάκι.

Με ένα φίλτρο του Instagram, ο Γιώργος Λιανός και η Βαλέρια εμφανίζονται με ψάθινα καπέλα και στάχυ στο στόμα. Της λέει μάλιστα, έχοντας αλλάξει τη φωνή του: «Να ανέβουμε στο χωριό να κάνουμε πρόβατα εντάξει;» και εκείνη του απαντά ναι χαμογελαστή.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βάφτισαν την κόρη τους σε κτήμα στον Άγιο Στέφανο. Το ζευγάρι είχε μαζί του για την ημέρα χαράς του αγαπημένους φίλους.

Η κόρη του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη πήρε το όνομα Βαλέρια – Ασημούλα και ο χώρος είχε στολιστεί με πολύχρωμα λουλούδια για την ημέρα της κόρης τους. Οι χαρούμενοι γονείς επέλεξαν nude χωματισμούς για το ντύσιμο τους την ημέρα της βάφτισης.

Αυτή η χρονιά όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Λιανός ότι ήταν η καλύτερη για εκείνον καθώς είχε την ευτυχία να μην αποχωριστεί την Κωνσταντίνα Καραλέξη και τη μικρή του Βαλέρια και να μην χάσει στιγμές από την κόρη του που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, αφού τον ακολούθησαν στον Άγιο Δομίνικο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ