Στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού κάθισε ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Κυριακής δίνοντας μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις -πέρασαν δύο χρόνια από την τελευταία που έδωσε. Η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε γίνεται» δεν δίστασε να του κάνει «δύσκολες» ερωτήσεις και εκείνος απάντησε σε όλες. Ανάμεσα σε άλλα σχολίασε και το γεγονός ότι είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που ο κόσμος αγαπά να μισεί.

«Έχω υποστεί πολύ τηλεοπτικό bullying», αναφέρει ο δημοσιογράφος σχολιάζοντας πως ένα από τα πράγματα που έχει πει και σχολιάστηκε έντονα ήταν μια δήλωση που αφορούσε τους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά. «Πηγαίνω για φαγητό και η μισή Ελλάδα ζυγίζει τα κιλά μου», συμπληρώνει.

Εξήγησε ωστόσο ότι πλέον φιλτράρει περισσότερο αυτό που λέει και κάνει τον απολογισμό του: «Έχω πληρώσει τα λάθη που έχω κάνει»

Στη συνέχεια της κουβέντας τόνισε ότι αυτός που τον ξέρει καλύτερα είναι τα παιδιά του ενώ ξεκαθάρισε ποια είναι σήμερα η σχέση του με την Φαίη Σκορδά. «Δεν είμαι ξανά μαζί με την Φαίη», απάντησε ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παίζανε με τον ψυχισμό των παιδιών τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ