Μπορεί το καθημερινό του πρόγραμμα να είναι γεμάτο με επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα Σαββατοκύριακά του όμως είναι αφιερωμένα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα που πέρασε το απόγευμα της Κυριακής με την καλύτερη αντροπαρέα, που δεν ήταν άλλη από τους γιους του.

Ο Γιώργος έχει μεγάλη αδυναμία στον Γιάννη και τον Δημήτρη του, τους γιους που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Φαίη Σκορδά και φυσικά δεν τους χαλά χατίρι. Τα αγόρια του που πηγαίνουν πια στο σχολείο και έχουν επιστρέψει στις δραστηριότητές τους –μετά το παρατεταμένο Lockdown της περσινής χρονιάς- πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής με τον μπαμπά τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μετά το διαζύγιό τους έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις, οι δυο τους άλλωστε συνεργάζονται καθημερινά στο «Πρωινό» του ANT1 και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Έτσι συμβαίνει και στο θέμα των παιδιών που φροντίζουν να μοιράζουν στα ίσα τον χρόνο τους με βάση πάντα και τις ανάγκες των αγοριών τους.

Και κάπως έτσι η σημερινή Κυριακή ήταν αφιερωμένη στην αντροπαρέα του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε στο Instagram του και δυο φωτογραφίες με τις βόλτες που έκανε με τους γιους του και τις απόλαυσε πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ