Γενέθλια σήμερα Παρασκευή για τον Γιώργο Λιάγκα και το κοντέρ δείχνει 52.Από νωρίς το πρωί δέχεται τις ευχές εκείνων που τον αγαπούν και θέλησαν να του ευχηθούν. Ο παρουσιαστής του πρωινού του ANT1 που ανήκει στο ζώδιο των διδύμων δεν φαίνεται να ξύπνησε αυτή την μέρα με κέφια αφού όπως φάνηκε και στον αέρα της εκπομπής έχασε το χαμόγελο του όταν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες στην εκπομπή του ευχήθηκαν για τα γενέθλια του.

Το Πρωινό  ξεκίνησε σε εορταστικό κλίμα, με τη Φαίη Σκορδά να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να εύχεται στον πρώην σύζυγό της για τη ξεχωριστή ημέρα. «Χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε! Να σε χαίρονται τα αγόρια σου, να είσαι γερός, με ωραία ταξίδια… Θέλει ταξίδια…» είπε η παρουσιάστρια με χαμόγελο, με τον παρουσιαστή να απαντά στις ευχές με μια όχι και τόσο κολακευτική γκριμάτσα.

Η σημερινή μέρα για τον Γιώργο Λιάγκα και την παρέα του πρωινού στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε μάλλον όχι και τόσο καλά, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που έδειξε η Nielsen ήταν πολύ χαμηλά, με την εκπομπή να κυμαίνεται από 5,1 έως 10,2.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ