Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μίλησε για την σπουδαία πορεία που έχει στον χώρο της υποκριτικής αλλά και το ότι έγινε τυχαία ηθοποιός.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Η μητέρα μου, μου είπε “θες να γίνεις ηθοποιός;” Και είπα “ναι” χωρίς να το νιώθω. Το σκέφτηκε γιατί έλεγα να γίνω οδοντοτεχνίτης, κάτι περίεργα πράγματα, σμηνίτης, αεροπόρος και λέει “ας του πω κι αυτό”. Μόνο όταν πήγα στο Θέατρο Τέχνης, μπήκε στο αίμα μου.

«Τους λέω “είναι απίστευτο τι έχω τραβήξει με την ατάκα από το “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”. Έχω κάνει τόσα πράγματα γιατί έχετε μείνει στο προφιτερόλ;”.Το θέατρο δεν είναι επάγγελμα, είναι δημιουργία, πάντα ήμουν στρατιώτης στη δουλειά μου».

Η μυθοπλασία στην τηλεόραση είναι μία μόδα. Ό,τι αγαπάει ο κόσμος είναι αυτό που αγαπάει, δεν το αμφισβητεί κανένας. Δεν κράτησα φιλίες από τον χώρο οι χρόνοι μας ήταν διαφορετικοί πάντα, φίλοι είμαστε όλοι, αλλά δεν έχουμε συχνότητα. Δεν βρισκόμαστε συνέχεια, ο καθένας έχει διαφορετική ζωή».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κωνσταντίνου: Η συμβουλή που δίνει στους νεότερους συναδέρφους – «Τους λέω να ασχοληθούν με το…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ