Ο Γιώργος Καράβας είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στη χώρα μας, με αξιόλογη πορεία στο εξωτερικό, αφού έχει κάνει φωτογραφήσεις για τους πιο μεγάλους σχεδιαστές.

Οι περισσότεροι τον γνώρισαν μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό GNTM, όπου εντυπωσίασε τόσο με το στιλ και τις γνώσεις του στο κομμάτι της μόδας, όσο και με τον χαρακτήρα του.

Εκτός από πολύ επιτυχημένο μοντέλο με διεθνή καριέρα, όμως, ο Γιώργος Καράβας έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τη πανέμορφη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού. Μαζί, μάλιστα, έχουν αποκτήσει έναν γιο 8 ετών και μια κόρη 6 ετών.

Ο Γιώργος Καράβας, που ως λάτρης των social media μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά θέλησε να τους δείξει πώς τον ζωγράφισε ο γιος του.

Βλέποντας το αποτέλεσμα, ο ίδιος δεν πίστευσε στα μάτια του και γεμάτος καμάρι έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή του: «Μπαμπά μπορώ να σε ζωγραφίσω; Ναι, μωρό μου! Σοκ!!! Γιε μου, σε λατρεύω!!! Φίλιππος Καράβας 8 ετών !!!».

Φωτογραφία: Instagram/yiorgoskaravas_official

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ