Ο Γιώργος Κακοσαίος σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα του αλλά και για τις φορές που έχει διαφωνήσει με τον πατέρα του.

«Συνήθως τα καλοκαίρια κάνω τα πιο τρελά πράγματα. Θυμάμαι μια μέρα, λείπανε όλοι, ήμουν 19 χρονών, οι υπόλοιποι ήταν διακοπές και εγώ ήμουν μόνος μου εδώ γιατί είχα προπονήσεις, με είχε πιάσει να κάτσω σπίτι μόνος μου να πιω και να βάζω δυνατά μουσική, δεν μπορώ να πω παραπάνω» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Φρίντα Καρακάση και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Θα πω στη μητέρα μου ότι είναι υπερβολική»

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη μητέρα του λέγοντας: «Η μητέρα μου νομίζω είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, όπως και η γιαγιά – η μητέρα του πατέρα μου – που έρχεται σε κάθε συναυλία στην Αθήνα και κάθεται στην πρώτη θέση και τραβάει βίντεο. Που και που θα πω στη μητέρα μου ότι είναι υπερβολική αλλά με τρόπο που να μη τη κάνω να νιώσει και άσχημα αλλά, τελικά τη θες τη μάνα.

Εννοείται ότι μου δίνει συμβουλές και η μαμά, και ο μπαμπάς και η γιαγιά, όλοι. Αλλά η μάνα, είναι η Ελληνίδα μάνα. Είναι μάματζερ. Στα επαγγελματικά με συμβουλεύει πιο πολύ ο πατέρας μου αλλά και η μητέρα μου είναι πάντα κάπου εκεί. Με τον πατέρα μου εννοείται πως έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες, κυρίως για τραγούδια. Συνήθως έχει δίκιο».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ