Το Σάββατο 26 Ιουνίου, ο Γιώργος Ηλιόπουλος ξεκίνησε καλοκαιρινή περιοδία με την θεατρική παράσταση «Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας». Πρώτος σταθμός, το Κηποθέατρο Παπάγου.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του.

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς στην παράσταση που υπογράφει σκηνοθετικά η Βασιλική Ανδρίτσου, ενώ στο σκηνικό δεσπόζει μια οθόνη που με τις ευφάνταστες προβολές αλληεπιδρά με τον ήρωα και ενισχύει το κωμικό στοιχείο.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τον ρόλο του κουρέα “Προκόπη” στις “Άγριες Μέλισσες”, στην επίσημη πρώτη του είχε στο πλευρό του καλούς φίλους και συμπρωταγωνιστές του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Με την παρουσία τους, συγκεκριμένα, τον τίμησαν ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και η Κατερίνα Διδασκάλου. Ο τηλεοπτικός καφετζής “Παναγιώτης” και η “Μυρσίνη Σεβαστού” τον απόλαυσαν επί σκηνής και του χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Στο τέλος, μάλιστα, τον επισκέφθηκαν στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Ηλιόπουλος
Κατερίνα Διδασκάλου, Γιώργος Ηλιόπουλος

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ