Η σειρά Maestro ταξιδεύει εδώ και λίγες ημέρες σε όλο τον κόσμο μέσα από το Netflix και φιγουράρει στα Top10 σε πάνω από 30 χώρες. Μόνο ευτυχία μπορούν να νιώθουν οι πρωταγωνιστές της σειράς για την επιτυχία αυτή και για την ευκαιρία που τους δίνει αυτή η δουλειά. Το δικό του δημόσιο ευχαριστώ στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είπε και ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς Γιώργος Μπένος.

«Και εγώ με την σειρά μου έχω την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες. Με την αγάπη και την σκληρή δουλειά τους το @maestroinblue.tvseries ξεκίνησε το ταξίδι του σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά ανήκει σε σένα Χριστόφορε. Για την εμπιστοσύνη την τιμή και την ευκαιρία να ταξιδέψω σε αυτό το πανέμορφο όνειρο με τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους. Η αγάπη, το ταλέντο και η γενναιοδωρία σου μας ταξιδεύουν στα ωραιότερα. Στα ομορφότερα!», ανέφερε ο Γιώργος Μπένος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το ταξίδι στο Maestro σε όλο τον κόσμο.

Πριν από λίγες ημέρες είχε μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από τους Παξούς ενόψει εκείνων που έρχονται για τον 2ο κύκλο. «Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά. Η φωτογραφία από τα τελευταία γυρίσματα στους Παξούς 10/21», ανέφερε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

(Instagram/ yiorgosbenos)

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογραφία είναι από γύρισμα για το τελευταίο επεισόδιο. Για τη συγκεκριμένη σκηνή του Maestro o Γιώργος Μπένος είχε δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Ήταν βαρύ το κλίμα στην σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη. Προέκυψε μία ησυχία στο χώρο, δεν ήταν εύκολο. Πάθαμε ένα σοκ γιατί σκεφτήκαμε ότι αυτά συμβαίνουν. Εμείς τα κάνουμε στο πλαίσιο της μυθοπλασίας αλλά όντως κάπου συμβαίνουν αυτά.

Επειδή ο Χριστόφορος έχει σπουδαία πορεία, ξέραμε πριν το διαβάσουμε ότι η σειρά θα είναι δυνατή. Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας και έχουμε αντιμετωπίσει σκοτεινά μονοπάτια. Όταν υπάρχει ένα βίαιο περιβάλλον που μεγαλώνεις εκεί, πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όποια σεξουαλικότητα και εάν έχει. Εκεί ξεκινάει όλο, το κατά πόσο οι γονείς είναι εκεί να τον αγκαλιάσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ