Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιώργος Μπένος, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο Maestro, αλλά και στο αν έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για τον ρόλο του.

«Το Maestro πάει πολύ καλά. Τελείωσαν δηλαδή τώρα τα γυρίσματά μας και περιμένουμε να βγει στον αέρα να το απολαύσετε κι εσείς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Περάσαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, νομίζω δώσαμε αυτή την ιστορία όσο καλύτερα μπορούσαμε στον κόσμο, περάσαμε και τα μηνύματα που πρέπει».

Τι είπε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

Ο Χριστόφορος είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος και γενναιόδωρος. Σε κάθε γύρισμα μου δίνει και μια συμβουλή», ανέφερε.

Τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για τον ρόλο του

«Νομίζω αφηγηθήκαμε την ιστορία, όπως θα αφηγούμασταν οποιαδήποτε άλλη. Δεν νομίζω ότι κάναμε κάτι διαφορετικό. Την αφηγηθήκαμε όπως κανονικά θα έπρεπε να είναι και στην κοινωνία μας.

Δέχτηκα αρνητικά σχόλια, αλλά ευτυχώς ήταν λίγα. Αυτά είναι τόσο λίγα που νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά, ότι βλέπεις πώς είναι ο κόσμος εκεί έξω και ευτυχώς είναι λίγος αυτός ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης: Maestro – Ο Γιώργος Μπένος στην κάμερα του okmag: «Δυστυχώς δέχομαι μηνύματα από παιδιά που έχουν υποστεί βία όπως ο Σπύρος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ