Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τονίζοντας πως έχει ακούσει ότι κάποια influencer την «κάρφωσε» στην εφορία.

Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και είπε: «Είχε κάνει πολύ promotion στο γάμο της, έλεγε για τον Νεκτάριο “κιμπάρης, γαλαντόμος”. Κάποια καταγγελία πρέπει να έχει γίνει με γνωστή influencer, έχω μάθει. Κάποια δεν τη χώνευε, ίσως ζήλευε… Η Ελίζαμπεθ το έκανε υπερπαραγωγή, πήγε στην Καινούργιου μια μέρα πριν, αλλά πόσο άλλο; Το είχαμε μάθει όλοι!

Έλεγε ότι έδωσε τα 50.000, αλλά μετά… Δεν ξέρω τώρα, οι Αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους. Την αγαπώ την Ελίζαμπεθ, είναι ωραία η δημοσιότητα, αλλά μπορεί και να σε εκθέσει. Δεν πήρα δώρο, έκανα κατάθεση χρημάτων. Ήταν γάμος υπερπαραγωγή!», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer» αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:
Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής στον γάµο της: «Πιστεύω ότι ήταν “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει»

Τριαντάφυλλος για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εμένα η ΑΑΔΕ δεν μου έκανε έλεγχο, είμαι κύριος σε όλα»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Τι απαντά στο okmag για τo «πάρτι» φοροδιαφυγής στον γάμο της – Πλήρωσε τα 50 χιλιάδες ευρώ;

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Στον χλιδάτο γάμο τους το «πάρτι» φοροδιαφυγής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ