Ο Γιώργος Αρσενάκος απάντησε στα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη «Γηροκομείο» για τη συμμετοχή του ως κριτής στο Fame Story.

«Η δισκογραφική θέλει ανθρώπους με ταλέντο. Όταν το έπαθλο το δίνει η δισκογραφική, δεν θα πρέπει να έχει άποψη στους συμμετέχοντες; Η δισκογραφική εταιρεία δεν θέλει ανθρώπους με ταλέντο; Αν υπάρχει ένας ταλαντούχος άνθρωπος, δεν θα ήθελα αυτός να κερδίσει; Είμαι στην επιτροπή ως ένας άνθρωπος από τους τέσσερις. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που έχει βάση ή είναι δικαιολογημένο. Δεν ξέρω γιατί το είπε. Θεωρώ πως ό,τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εμένα είναι άδικο» είπε αρχικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Θα ήθελα να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο Fame γιατί έχει και γνώμη και άποψη. Ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία θεωρώ ότι θα μπορούσε να δει τα πράγματα πιο ανοιχτά και πιο σφαιρικά».

Σε σχέση με τον «πόλεμο» Μικρούτσικου – Light είπε πως έχει μία βάση.

«Ο συγκεκριμένος πόλεμος έχει μία βάση γιατί αυτό που είπε ο Light δεν ήταν σωστό. Ένα τραγούδι 50 ή 60 ετών έχει και λόγο και ύπαρξη και παρουσία στο σήμερα. Τα τραγούδια δεν είναι απολίθωμα».

Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Αρσενάκος: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι άνθρωπος που σέβομαι. Τα τραγούδια δεν έχουν ηλικία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ