Για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει τη διαφορά. Με το νέο εξελιγμένο μοντέλο της Garmin πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ για την επική σειρά epix Pro Series της Garmin!

Αυτή τη φορά μάλιστα, o Γιώργος Αγγελόπουλος έχει στο πλάι του την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση. Ως άλλος «Τζέιμς Μποντ», αποδεικνύει πως έχει άριστη φυσική αντοχή και γοητεία. Το εντυπωσιακό διαφημιστικό σποτ θυμίζει τρέιλερ αμερικάνικης ταινίας περιπέτειας.

Στις προκλήσεις του βίντεο απαντά και η Δήμητρα Βαμβακούση, ενώ το άλμα του ζευγαριού από τη γέφυρα λίγο πριν από το φινάλε, κόβει την ανάσα!

H νέα σειρά της Garmin

Διαθέσιμη πλέον σε τρία μεγέθη, η απόλυτη σειρά smartwatch υψηλών επιδόσεων διαθέτει φωτεινή AMOLED οθόνη, πρόσθετα εργαλεία προπόνησης και πλοήγησης και βέβαια ασυναγώνιστη μπαταρία!

Η νέα γενιά smartwatch υψηλών επιδόσεων με GPS, οθόνη AMOLED, ανθεκτικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας είναι εδώ. Με αυτονομία μπαταρίας που φτάνει τις 31 ημέρες1, η σειρά epix Pro είναι εξοπλισμένη με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Επιπλέον, θα βρείτε 3 διαφορετικά μεγέθη για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας καρπό – 42mm, 47mm και 51mm – και έναν εντυπωσιακό φακό LED σε κάθε ένα από αυτά, που αποτελεί την ιδανική προσθήκη για κάθε περιπέτεια.

Η περιπέτεια άλλωστε αναδεικνύεται στο εντυπωσιακό βίντεο που συνοδεύει το λανσάρισμα που πρωταγωνιστούν σε ρόλο James Bond ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση στο πρώτο τους κοινό βίντεο με ιδιαίτερα απαιτητικούς ρόλους και από τους δύο. Τα γυρίσματα διήρκησαν πάνω από 14 ώρες σε τέσσερα διαφορετικά locations με τους πρωταγωνιστές να επιδίδονται σε εντυπωσιακά acts με σύμμαχο το epix Pro.

Δείτε το σποτ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ