Όσο εμείς κοιμόμασταν, στην Αθήνα γυρίζονταν σκηνές που θα μπορούσαν να ανήκουν σε μια ταινία του στυλ «Επικίνδυνες αποστολές».

Τι συνέβη; Για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού σποτ για το multisport smartwatch ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τρίτης ένα απαιτητικό γύρισμα. Και οι δύο ντυμένοι επίσημα, με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν εκείνος και με μαύρο φόρεμα εκείνη, έφεραν σε πέρας μια σκηνή που θα ζήλευαν και κασκαντέρ.

Η επικίνδυνη σκηνή στην Κατεχάκη

Οι δυο τους βρέθηκαν στην -πεζογέφυρα του Καλατράβα στην οδό Κατεχάκη από όπου μάλιστα κλήθηκαν να πηδήξουν στο κενό. Από κάτω υπήρχε προστατευτικό στρώμα ώστε να μην τραυματιστούν.

Όπως δήλωσαν στον Γρηγόρη Μπάκα και στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» η ιδέα ήταν της Δήμητρας Βαμβακούση. Ο Ντάνος τόνισε: «Είμαστε πράκτορες, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Την άλλη εβδομάδα θα βγει το σποτ»..

Μάλιστα, εξήγησαν πως πριν από το γύρισμα υπόγραψαν υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαίωναν πως θα εκτελέσουν τη σκηνή με δική τους ευθύνη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση στη Σκιάθο

Ο Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε το ζευγάρι σχετικά με την επίσκεψη της Δήμητρας Βαμβακούση στη Σκιάθο, όπου γνώρισε την οικογένεια του Ντάνου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε: «Η Δήμητρα έχει δικαίωμα να έρθει στην Σκιάθο και οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ούτε και γιατί… Η Σκιάθος είναι ένα τουριστικό μέρος, είμαι το μέρος μου. Γιατί να μην έρθει αυτός ο άνθρωπος που συνεργαζόμαστε και κάνουμε τόσο καλή παρά, δεν καταλαβαίνω».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ