Μια νέα φωτογραφία ανέβασαν στο Ιnstagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Ο Ντάνος και η αγαπημένη του, συναντήθηκαν με τον πνευματικό τους, πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Και οι δυο έχουν πει πως ο ιερέας ήταν και η αιτία που γνωρίστηκαν.

Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες από τους τρεις τους στο Ιnstagram. Το ζευγάρι ταξίδεψε στα Χανιά όπου επισκέφτηκε τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός , έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Από τους ελάχιστους πατέρες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω. Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μερίμνησαν να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ