Σήμερα γάμο γίνεται στους Αγίου Ισιδώρους στον Λυκαβυττό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να λάμπουν από ευτυχία. Πριν από λίγο έφθασε στην εκκλησία και η νύφη, εντυπωσιακή μέσα στο MiRo νυφικό της.

Ο Ντάνος την περίμενε στην είσοδο της εκκλησίας και οι δυο τους ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά, πιασμένοι χέρι χέρι. Η νύφη καθυστέρησε 30 λεπτά, αλλά ο καλός της την π[ερίμενε με χαμόγελο και την αγκάλιασε τρυφερά κατά την άφιξή της.

Η Δήμητρα Βαμβακούση με MiRo νυφικό (Φωτογραφία: NDP).

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας, και η Ειρήνη Λουπασάκη.

Το προσκλητήριο του γάμου τους ήταν πρωτότυπο καθώς είχε μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού και τα στοιχεία των δυο οικογενειών για τη μεγάλη μέρα.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Ο λόγος που διάλεξαν εκκλησάκι δεν είναι άλλος από τον πατέρα Δημήτριο, μέσω του οποίου και γνωρίστηκαν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία αναφέροντας: «Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό.

Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο», ανέφερε η Δήμητρα Βαμβακούση για την πρώτη τους γνωριμία.

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος για το εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποίησαν ένα απαιτιτηκό διαφημιστικό σποτ το οποίο τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Οι δυο τους έφεραν σε πέρας μια σκηνή που θα ζήλευαν και κασκαντέρ. Οι δυο τους βρέθηκαν στην -πεζογέφυρα του Καλατράβα στην οδό Κατεχάκη από όπου μάλιστα κλήθηκαν να πηδήξουν στο κενό (Από κάτω υπήρχε προστατευτικό στρώμα ώστε να μην τραυματιστούν).

Το ζευγάρι ζούσε τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ώσπου το επόμενο βήμα στη σχέση του ήρθε όταν η καλή του ταξίδεψε στη Σκιάθο, όπου γνώρισε την οικογένεια του Ντάνου.

Έπειτα ήρθα οι κοινές διακοπές τους και η απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Αλεξάλη

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ