Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Επίδαυρο, με περισσότερους από 14.500 θεατές σε 3 ημέρες, η “Ιφιγένεια η εν Ταύροις” ταξιδεύει σε ανοιχτά θέατρα όλης της χώρας.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης, ο οποίος συνεργάζεται και πάλι με την Λένα Παπαληγούρα, τον Μιχάλη Σαράντη, αλλά και με την Χάρις Αλεξίου που συμμετέχει για πρώτη φορά σε παράσταση αρχαίου δράματος. Ο Νίκος Ψαρράς, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, η Κίττυ Παϊταζόγλου και ένας εξαμελής χορός πρωταγωνιστούν επίσης σε αυτόν τον εξαιρετικό θίασο.

Το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουλίου, η παράσταση ανέβηκε στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, σε μία από τις όχι και τόσο συχνές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που προσπαθεί να μην απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, κάθισε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και απόλαυσε το έργο φορώντας μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ χάρισε το πιο θερμό χειροκρότημά του στους συντελεστές.

Στο τέλος της βραδιάς, μάλιστα, οι δυο τους δεν δίστασαν να βρεθούν στα παρασκήνια για να συγχαρούν τους συναδέλφους τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Κατερίνα Γερονικολού,Γιάννης Τσιμιτσέλης
Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Νανούρης, Κατερίνα Γερονικολού
Κατερίνα Γερονικολού, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ