Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, οι οποίες τον πέτυχαν στο θέατρο Ζίνα εκεί όπου παίζεται η παράσταση «ο θάνατος του εμποράκου» με πρωταγωνιστή τoν Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στις ερωτήσεις για τη Βάσω Λασκαράκη;

Ο ηθοποιός μιλούσε για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την παράσταση και μία από τις ρεπόρτερ τον ρώησε για τη Βάσω Λασκαράκη και την εκπομπή της.

«Έχεις λυσσάξει, κατευθείαν! Δηλαδή σου λέω για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, πόσο καλός ήταν και με ρωτάς για την εκπομπή της Λασκαράκη. Έχεις λυσσάξει», είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Πώς πέρασα όταν έδινα συνέντευξη; Καταπληκτικά, όπως περνάω τώρα. Ωραία πέρασα. Απαντούσα στις ερωτήσεις που μου έκαναν. Αν ένιωθα αμήχανα στις δηλώσεις που έκανα για την εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, δεν θα τις έκανα. Ήμουν μια χαρά».

Ο ρεπόρτερ του Alpha ρώτησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αν είναι κουραστικό όλο αυτό με τος συνεχείς ερωτήσεις για τη Βάσω Λασκαράκη, με τον ηθοποιό να απαντά:

«Είναι λογικό. Αν είναι μια ερώτηση επαναλαμβανόμενη, ναι είναι κουραστικό. Δηλαδή αν σε ρωτήσω τι χρώμα είναι το μπουφάν σου 15 φορές κάποια στιγμή θα κουραστείς, αλλά εντάξει έτσι είναι η ζωή», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Γκρινιάζει γιατί δεν έχω βάλει πολλά πλυντήρια και δεν έχει καθαρά ρούχα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ