O Γιάννης Τσιμιτσέλης, έδωσε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα πράγματα που τον κάνουν να χάνει τον έλεγχο, για τις γυναικοκτονίες και αναφέρθηκε στον πρώτο του μεγάλο ρόλο όπου υπήρχε μια σκηνή βιασμού.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 10/4 στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και ανέφερε, αρχικά: «Χάνω τον έλεγχο για μικροπράγματα. Στα σημαντικά μπορεί να είμαι απίστευτα ψύχραιμος. Τις προάλλες μου γύρισε ο εγκέφαλος γιατί είχα παραγγείλει καφέ και ο καφές δεν ήρθε ποτέ. Πέρασε 1,5ωρα. Αυτό είναι ένα ψεγάδι τεράστιο που έχω, που το έχω πάρει από τον πατέρα μου, αν δεν πιώ καφέ το πρωί, μη μου πεις ούτε καλημέρα.

Δεν είμαι πρωινός τύπος, δεν ξυπνάω ευχάριστα και “τι ωραία που είναι η ζωή”. Μπορεί κάποιος να μου μιλήσει μετά τον καφέ. Μια τζούρα αρκεί, είναι στο μυαλό. Γιατί να κόψω τον καφέ; Αν κόψω τον καφέ πρέπει να κόψω και το τσιγάρο» ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Το τσιγάρο και ο καφές πάνε πακέτο. Ξεκίνησα το τσιγάρο μεγάλος, στα 22 μου. Δεν είναι ότι το είχα από το σχολείο, ότι κάπνιζα κρυφά από τους γονείς μου. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση της καταστροφής μου. Οι άλλες καταστροφές στη ζωή μου έχουν έρθει καταλάθος. Εκ του αποτελέσματος, οι επιτυχίες στη ζωή μου είναι περισσότερες από τις καταστροφές» εξομολογήθηκε.

«Ήμουν 22 χρονών και ξαφνικά έκανα μια ταινία μεγάλου μήκους και έχω μια σκηνή που με βίαζαν»

Στη συνέχεια μίλησε για την σκηνή που είχε στην ταινία «Οξυγόνο», όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Τζόυς Ευείδη σε ηλικία 22 ετών.

Αμέσως μετά και με αφορμή όλα τα παραπάνω, αποκάλυψε πως: «Στο “Οξυγόνο” έπρεπε να τη χτυπήσω στο πάτωμα και έβαζα το χέρι κάτω από το κεφάλι της και χτυπούσα το χέρι μου. Κάποια στιγμή γλίστρησε το χέρι και χτύπησε το κεφάλι της κανονικά η Τζόυς Ευείδη! Άντεξε η γυναίκα…εγώ δεν… Υπήρξε άλλη μια σκηνή που με “βίαζαν”.

Ήμουν 22 χρονών και ξαφνικά έκανα μια ταινία μεγάλου μήκους και έχω μια σκηνή που με βίαζαν. Ήταν δύσκολο έτσι κι αλλιώς γιατί ήταν ο πρώτος μεγάλος ρόλος. Για εμένα όλη η ταινία ήταν αυτή η σκηνή. Μόλις τελείωσε, μπορούσα να την απολαύσω. Πιο πριν, είχα έναν κόμπο στο στομάχι. Όταν τελείωσε η σκηνή, δεν μιλούσε κανένας και άρχισα να κλωτσάω τις καρέκλες, να βρίζω. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο γιατί θα χτυπούσα κάποιον άλλον. Και γενικά όταν έχω νεύρα, αν θέλει ο άλλος να μου την πει, ας μου την πει μετά».

«Από την μια δεν το είχα στο μυαλό μου να γίνω πατέρας και από την άλλη δεν το έχεις μέχρι να γίνεις»

«Από την μια δεν το είχα στο μυαλό μου να γίνω πατέρας και από την άλλη δεν το έχεις μέχρι να γίνεις. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να γίνουν ποτέ. Και βλέπουμε τον τελευταίο καιρό πάρα πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν θα έπρεπε να είναι γεννημένοι καν. Νομίζω έχουμε πολύ λάθος αντιμετώπιση στα πράγματα γενικότερα και όλα ξεκινούν από την παιδεία. Λυπάμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι κάθε πέρσι και καλύτερα. Πάντα συνέβαιναν πάντα και γυναικοκτονίες είχαμε στο παρελθόν. Άσχετα αν δεν είχαμε τα μέσα να μαθευτούν άμεσα.

Από εκεί που λες ότι αν πάρει το φως της δημοσιότητας μπορεί κάτι κάποιος θα μαζευτεί, τελικά είναι όλα μιμητές. Φτάνεις σε ένα σημείο που ο άλλος δεν χαμπαριάζει τίποτα. Έχει καταντήσει η ζωή το πιο ευτελές πράγμα, το πιο φθηνό. Αν φας ισόβια και με μια καλή διαγωγή σε 11 χρόνια είσαι έξω και ο άλλος δεν υπάρχει καν. Κάπου πρέπει να αναθεωρήσουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα. Δεν θα πρέπει να αλλάξει; Αν φτάνουμε σε σημείο να σκοτώνονται έξω από το ΑΤ πηγαίνοντας να ζητήσουν βοήθεια, λες ότι είναι όλα στραβά», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Η πολιτική είναι κάτι πολύ δύσκολο πράγμα για μένα. Τα βλέπω πολύ συναισθηματικά τα πράγματα και δεν θα την πάλευα. Ο εκνευρισμός μου θα πήγαινε στα ουράνια».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δεν είναι στις ανάγκες μας να παντρευτούμε. Το θέμα της μητρότητας το έχω αφήσει στην τύχη»

Κατερίνα Γερονικολού: Η συγκίνησή της στον αέρα της «Super Κατερίνα» – «Έχουμε δέσει πολύ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ