Άφωνους άφησε τους το κοινό και τους κριτές του J2US ο Γιάννης Σεβδικαλής με τη συγκινητική πρόταση γάμου που έκανε στην Σοφία Κουρτίδου στη σκηνή του σόου!

Το ζευγάρι ερμήνευσε το Just The Way You Are και συγκίνησε ενώ μετά το τέλος της εμφάνισής τους ο Γιάννης Σεβδικαλής γονάτισε και ζήτησε από τη Σοφία Κουρτίδου να τον παντρευτεί!

Η ίδια, φυσικά είπε το μεγάλο «ναι», ενώ στο πλατό του J2US βρίσκονταν και οι γονείς της, από τους οποίους είχε ζητήσει το χέρι της την προηγούμενη ημέρα ο Γιάννης Σεβδικαλής.

Nα δώσουμε την ευχή μας στα παιδιά. Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο!», ανέφερε η μητέρα της Σοφίας Κουρτίδου, ενώ στη συνέχεια ο πατέρας της είπε χιουμοριστικά: «Γιάννη, να προσέχεις το κορίτσι μου! Είναι από τον Έβρο να ξέρεις!».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Σοφία γιατί μετά από πολλά που έχουμε περάσει κατάφερε να βρει ο γιος μου το άλλο του μισό», είπε συγκινημένη η μητέρα του Γιάννη Σεβδικαλή.

Οι ευχές των κριτών

Στη συνέχεια οι κριτές πήραν τον λόγο στέλνοντας τις πιο τρυφερές ευχές στο ζευγάρι!

«Η αληθινή και ουσιαστική αγάπη πάντα συγκινεί. Παιδιά έχετε τις ευχές όλων μας!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μας συγκινήσατε πάρα πολύ! Πιαστήκαμε χέρι-χέρι με τη Βίκυ και λέγαμε εμείς τώρα γιατί κλαίμε αυτοί παντρεύονται αλλά εμείς γιατί; Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο, αλήθεια να έχετε μεταξύ σας παιδιά και σεβασμό και επικοινωνία», είπε στο ζευγάρι η Δέσποινα Βανδή.

«Ανθόσπαρτος ο βίος να μέσα στη ευτυχία και το φως μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Σας θαυμάζω και τους δυο για πάρα πολλούς λόγους και δεν ήταν τυχαίο. Βλέπω ότι είστε μια γροθιά, είναι συγκινητικό γιατί πλέον στην εποχή μας τέτοιου είδους σχέσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο να τις βρεις! Ανατριχιάζω! Η αγάπη που έχετε είναι τόσο πηγαία και βαθιά που δεν θα χωριστεί ποτέ!», ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Η κριτική των κριτών στην εμφάνισή τους

«Είστε καταπληκτικοί, είστε πάνω από τον έρωτα. Γιάννη αυτό που έκανες, δεν σε είχα ικανό! Ήταν τόσο φυσικό, ωραίο, υπέροχες διφωνίες, εξαιρετικοί», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήταν η καλύτερή σας φορά. Παρατηρούσα ότι στα σημεία που σε άφηνε η Σοφία μόνο ήσουν σταθερός και το φαλτσέτο ήταν σταθερό. Άνετος, εκφραστικός, συναισθηματικός! Μπράβο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ακατέργαστο διαμάντι Γιάννη. Το είπατε καταπληκτικά! Έχετε ο ένας τον άλλον κι αυτό φαίνεται», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου!

«Είστε αξιοθαύμαστοι για πολλούς λόγους. Γιάννη έμεινα έκπληκτη, μη αναμενόμενη η εμφάνιση, συγκινητικοί, αγαπησιάρικοι», είπε η Έλλη Κοκκίνου, ενώ το ζευγάρι συγκέντρωσε 40 βαθμούς!

Διαβάστε επίσης:

J2US: O Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου ερμήνευσαν Γιάννη Πάριο! – «Εισέπραξα τη μοναξιά του κομματιού»

J2US: Η αυστηρή κριτική της Δέσποινας Βανδή για τον Θανάση Πάτρα και τη Φαίη Ρουμπίνη – «Δεν ήταν σωστό…»

J2US: Το okmag στα παρασκήνια του 13ου live

J2US: H εντυπωσιακή έναρξη του Νίκου Κοκλώνη με τους… Masai!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ