Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί ο Γιάννης Λυγνός, ο άνθρωπος με τον οποίο έχει σχέση εκτός Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή. Ο ίδιος δέχθηκε αρκετά σχόλια στις φωτογραφίες του στο Instagram, τα περισσότερα εκ των οποίων χλευαστικά.

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχολιάστηκε έντονα η σχέση της ηθοποιού και του αγρότη και η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον σύντροφό της, προκειμένου να μάθει την αντίδρασή του για το απροκάλυπτο, πλέον, φλερτ.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή είναι ψύχραιμος προς το παρόν, καθώς έχει εμπιστοσύνη στην αγαπημένη του. Στη συνέχεια, ο μουσικός έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με την χημεία που έχει αναπτύξει η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο». Τέλος, υπογραμμίζει: «Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει.

Ο Γιάννης Λυγνός αφού δέχθηκε αρκετά σχόλια στις φωτογραφίες του στο Instagram, τελικά αποφάσισε να προστατεύσει τον λογαριασμό του ύστερα από τα χθεσινοβραδινά πλάνα του Survivor με τα φιλιά Κουρεντή – Κατσαούνη. Οι χρήστες του διαδικτύου δεν ήταν και πολύ επιεικείς μαζί του με αποτέλεσμα να απαγορεύσει την δημοσίευση σχολίων.

Να τονίσουμε ότι η Μυριέλλα Κουρεντή στέλνει μήνυμα πίστης κι αφοσίωσης στον σύντροφό της την ώρα που ο Γιώργος Κατσαούνης δηλώνει ερωτευμένος και οι συμπαίκτες τους στο Survivor αντιδρούν. «Σκεφτόμουν ότι αυτές τις ημέρες είναι η γιορτή του Τζον. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε εμένα στο παιχνίδι. Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο. Κι όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Μυριέλλα και Τζον για πάντα», την ακούμε να λέει στο trailer του σημερινού επεισοδίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ