Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση βρίσκεται ο τηλεοπτικός Κωνσταντής από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Γιάννης Κουκουράκης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και φωτογραφίζεται σε χαλαρές στιγμές.

Ο ηθοποιός που βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με τον «Γυάλινο Κόσμο» του Τένεσι Ουίλιαμς, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους με τους followers του μέσα από στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα πόζαρε μέσα σε μια πισίνα όπου έκανε την ηλιοθεραπεία του.

Ο Γιάννης Κουκουράκης μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η διάθεση των διακοπών» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.


Μετά το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο ηθοποιός ξεκίνησε την περιοδεία του. Από το live streaming με 8.000 διαδικτυακές θεάσεις, από την σκηνή Νίκος Κούρκουλος του Εθνικού θεάτρου, -μεσούσης της καραντίνας- την προηγούμενη χρονιά, ο «Γυάλινος Κόσμος» του Γιώργου Νανούρη συνεχίστηκε στο θέατρο Αλκυονίς, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό, με μεγάλη επιτυχία. 

Το αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς έτυχε εμπνευσμένης σκηνοθεσίας από τον Γιώργο Νανούρη, και ενός υπέροχου θιάσου: Άννα Μάσχα, Λένα Παπαληγούρα, Κωνσταντίνος Μπιμπής και Αναστάσης Ροϊλός. Ωστόσο, ο τελευταίος είχε κλείσει από καιρό πως το καλοκαίρι του 2022 θα συμμετείχε στη «Μήδεια» του Ευριπίδη που σκηνοθετεί ο Αιμίλιος Χειλάκης με τον Μανώλη Δούνια (εκτός από τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον Αναστάση Ροϊλό, θα παίζουν οι: Αθηνά Μαξίμου και Μυρτώ Αλικάκη και Γιώτα Νέγκα ως κορυφαίες του Χορού). Έπρεπε κατά συνέπεια να βρεθεί κάποιος άλλος ηθοποιός για τον ρόλο του Τζιμ. Ποιος καταλληλότερος από τον τηλεοπτικό του αδελφό από τις «Άγριες Μέλισσες»;!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ